Mediaondernemingen 2016

Leerjaar 4 van de opleiding Mediavormgeving wordt gekenmerkt door de mediaondernemingen: door de studenten opgezette bedrijven die werken aan opdrachten van externe partijen. Veelal zijn dit goede doelen, welzijnsorganisaties of startende ondernemers.

De studenten starten in groepen van 4 à 5 studenten met nadenken over hun waarden, visie en wat hen onderscheid van andere mediaondernemingen. Vervolgens vertalen zij dit naar een naam en bijpassende visuele identiteit.

In dit portfolio een overzicht van de mediaondernemingen 2016.

logo_fairensquare

Wij zijn een compact en flexibel reclamebureau. Een team ambitieuze denkers en doeners met visie en betrokkenheid. Wij gaan altijd voor doelgerichte communicatie. We geloven in helderheid en duidelijkheid in de relatie met onze klanten.

logo_offcourse

Wij zijn Offcourse. Een bedrijf opgericht vanuit school en gestart door 5 enthousiaste leerlingen. Tessa Schuiteman, Channeli Moen, Ivo Reekers, Kimberly Gortmans en Martijn van Aken. Gedreven door originele ideeën met een andere kijk op design. Wij zorgen voor kwaliteit en diversiteit. Wij streven naar succes voor jouw bedrijf.

logo_eigenvorm

Als 5 enthousiasthe studenten met ieder zijn eigen kwaliteiten zijn wij “Eigenvorm”. Het reclame bureau dat gespecialiceerd is in het ontwikkelen van online en offline media-uitingen. Met een frisse blik op de maatschappij en het “net even meer” te bieden aan onze opdrachtgevers zijn wij koplopers in ons vak!

logo_krab

Een bedrijf opgericht vanuit Landstede Harderwijk door vijf enthousiaste vormgevers. Jeroen Fasen, Casper van Veen, Judith van der Weide, Jason Kersbergen en Chantal Oldewarris. Wij zijn gedreven met doorzettingsvermogen, klantvriendelijkheid en creativiteit. Zoals de naam verteld grijpt KRAB reclame je vast en staan wij voor’n geknipt ontwerp.